Electrolux LKR 564277W klaaskeraamiline pliit 50 cm, 9 f-ni, auruf-n
Laoseis: Laos
Tarneaeg: 0-3 tööpäeva
4 kiirkeeduala,neist 2 laienevad, AirFry f-n, taimer, ahju maht 58 l, grilli funktsioon, katalüütiline puhastus, teleskoopsiinid, ventilaator, tarvikusahtel, auruf-n, k*l*s 85*50*60 cm, värv valge
SteamBake võimaldab teil oma kodus saavutada pagariäri stiilis tulemusi. Niiskus laseb taignal täielikult kerkida, luues rikkalike, läikivate koorikutega pehmeid sisusid.
- Vasak eesmine keeduala: kahe rõngaga keeduala, Hilight, 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm
 
- Vasak tagumine keeduala: Hilight, 1200W/140mm
 - Parem eesmine keeduala: Hilight, 1200W/140mm
 - Parem tagumine keeduala: kahe rõngaga ovaalne keedutsoon, Hilight, 2000W(1100W/900W)/250x140mm/140mm
 
Ahju programmeerimise funktsioonid: helisignaal, kestvuse näit, minutilugeja, aja näit
Ahju funktsioonid: altkuumutus, pöördõhk, pöördõhk + ülalt- ja altkuumutus 100C, grill + ülaltkuumutus, grill + ülaltkuumutus + pöördõhk, ringküttekeha + pöördõhk, ülalt- ja altkuumutus, ülalt- ja altkuumutus + pöördõhk, Top + Fan (ECO)
| Aurufunktsioon | Jah | 
| Pliidi mõõt | 50 x 60 cm | 
| Keeduala - vasak esimene | Hilight, läbimõõt 12/18 cm, võimsus 700/1700 W | 
| Keeduala - vasak tagumine | Hilight, läbimõõt 14 cm, võimsus 1200 W | 
| Keeduala - parem esimene | Hilight, läbimõõt 14 cm, võimsus 1200 W | 
| Keeduala - parem tagumine | Hilight, läbimõõt 14x25 cm, võimsus 2000W (1100W/900W) | 
| Ahju tüüp | elektriahi ventilaatoriga | 
| Ahju energiaklass | A | 
| Küpsetusahju maht | 58 l | 
| Programmide arv | 9 | 
| Teleskoopsiinid | jah | 
| Kõrgus | 85 cm | 
| Laius | 50 cm | 
| Sügavus | 60 cm | 
| Värv | valge | 
| Kaal | 42 kg | 
																			Maardu 7 ladu - Otsas
																Saku ladu - Otsas
																Maardu 4 ladu - Laos
																Kadaka kauplus - Otsas
																Haapsalu kauplus - Otsas
																Pärnu kauplus - Laos
																Tartu kauplus - Laos
																Rakvere kauplus - Otsas
																Narva kauplus - Otsas
																
	
				
				